Kapcsolat


Nyitvatartási idő

Hétfőtől - Vasárnapig: 10:00 - 22:00

Megközelítés autóval

Belváros irányából

A HomeDent Fogászati Rendelő a belváros irányából a Bécsi úton egyszerűen megközelíthető, az Eurocentertol körülbelül 5 percre, Óbudai temető után helyezkedik el.

Környező települések irányából

A környezo települések (Pilisvörösvár, Solymár) irányából a 10-es, majd Bécsi úton érhető el.


Parkolás a ház elött kiépített ingyenes parkolóban lehetséges.

 

Megközelítés tömegközlekedéssel


A HomeDent Fogászati Rendelö egyszerűen megközelíthető a BKV járataival:

A Batthyány térről induló 260-as busz (Batthyány tér - Harsányi lejtő) Bóbita utcai megállójában kell leszállni.

A Szentlélek térről (Árpád híd HÉV megálló) induló 218-as busz (Árpád híd, Szentlélek tér – Pilisborosjenő, Téglagyári tér) Bóbita utcai megállójánál kell leszállni.

A buszok által érintett főbb csomópontok:

    Batthyány tér (260)
    Margit híd, Budai hídfő (260)
    Kolosy tér (260)
    Eurocenter, 1-es villamos végállomása (260)
    Árpád híd, HÉV megálló (218)

A buszok Bóbitai utcai megállójában leszállva át kell menni a buszmegálló elötti zebrán. A HomeDent Fogászati Rendelő a Bécsi út 314. számú épületének sarkán található körülbelül 1 perc sétára a buszmegállótól.

A kezelések előzetes bejelentkezés alapján zajlanak, emiatt kérjük jelentkezzen be telefonon, illetve emailbe, vagy  kérje kollégánk díjmentes visszahívását.

Pácienseink mondták

 • Mándra Karolának szeretném megköszöni türelmét és fájdalom mentes fogkő leszedését és ezt a családias légkört szívből ajánlom mindenkinek

  Singer Pálné

 • Két gyökérkezelés és néhány esztétikus fogtömés után valóban jó „szájízzel” léptem ki a rendelőből! A beavatkozások jó hangulatban és maximális odafigyeléssel zajlottak. Köszönöm a HomeDent dolgozóinak az „otthon” kényelmét és a családias hangulatot.

  Toldi Mária

 • A HomeDent valóban üde színfoltja a fogászati ellátásnak. A hozzáértés az empátia illetve az otthon melege, tökéletes harmóniát teremtve feledteti az ideérkezővel a félelmeit, melyek kialakultak benne régi tapasztalatok alapján.

  Kovács Istvánné

 • Kiskorom óta félek a fogorvostól, de most már meggyőződtem arról, hogy nincs mitől tartanom. A kezelések jó hangulatban teltek, nagyon aranyosak mindannyian. Örülök, hogy a szüleim ide küldtek.

  Nemes Nagy Laura

 • Doktor Úr nagyon kedves és humoros, így a kezelés nem hogy stressz mentes, hanem kimondottan jó hangulatú volt. Azt meg közben el is felejtettem, hogy fogászati székben ülök .

  Enikő

 • Köszönet az abszolút szakértő és emberi hozzáállásért.

  Hegedűs Éva

 • Napokig stresszben voltam a műtét miatt, de így utólag most már tudom, hogy felesleges volt. Semmit nem éreztem, és az ellátás hangulata kitűnő volt. Ilyen fogászati ellátást még sehol nem tapasztaltam. Megtanultam, hogy fájdalommentesen és félelem nélkül is lehet járni fogorvoshoz. Köszönet a csapatnak és külön köszönet Dr. Tóth Attilának

  M. Judit

 • Köszönet Dr. Tóth Attilának és munkatársainak a fantasztikus, családias szolgáltatásért. Remek szakemberek.

  Zsófi