Alpha bio fogbeültetés

Műgyökér 

Napjainkban már rutin eljárásnak számít a fogbeültetés, amivel csiszolás nélkül lehet egy-egy foghiányt, vagy akár teljes fogsort pótolni. A fogimplantátum a valódi foggyökeret helyettesíti. A beavatkozás során az elveszített fog helyére ültetik be, hogy erre rögzíthessék a koronákat, vagy hidat. Az implantátum általában titánból készül, mivel ez, kémiai és fizikai jellemzőinek köszönhetően megfelelően beépül a csontba.

 

Alpha Bio Implantátumok 

Az Alpha Bio Tec több mint 20 éve van jelen az implantológiai piacon, 2008-ban a vállalatot megvásárolta a Nobel Biocare. Az Alpha Bio Tec implantátumok természetesen épülnek be a csontba, rövid gyógyulási idővel rendelkeznek, behelyezésük gyors és komplikáció mentes és hosszú távon biztosított tartósságuk. Az implantációs eljárásnak köszönhetően, a foghiány melletti fogakat nem kell lecsiszolni, illetve elkerülhető a kivehető fogpótlás. A szájsebész szakorvossal való konzultáció illetve a röntgenfelvételt készítést követően egy személyre szabott terv alapján, ha nincs kizáró ok, akkor pár napon belül, vagy akár azonnal megtörténhet a fogbeültetés. Alpha Bio Implantátumok

Az Alpha Bio Tec több mint 20 éve van jelen az implantológiai piacon, 2008-ban a vállalatot megvásárolta a Nobel Biocare. Az Alpha Bio Tec implantátumok természetesen épülnek be a csontba, rövid gyógyulási idővel rendelkeznek, behelyezésük gyors és komplikáció mentes és hosszú távon biztosított tartósságuk. Az implantációs eljárásnak köszönhetően, a foghiány melletti fogakat nem kell lecsiszolni, illetve elkerülhető a kivehető fogpótlás. A szájsebész szakorvossal való konzultáció illetve a röntgenfelvételt készítést követően egy személyre szabott terv alapján, ha nincs kizáró ok, akkor pár napon belül, vagy akár azonnal megtörténhet a fogbeültetés. 

Fontos, hogy gyulladásmentes és egészséges legyen a szervezetünk és fogkőtől megtisztított fogfelülettel rendelkezzünk, megfelelő stabilitással rendelkező ép, egészséges fogínyszövetünk és csontszövetünk legyen. Ha esetlegesen valamelyik kritériumnak nem felelnénk meg akkor is van megoldás, bár így a kezelési idő növekedhet.

Videó

Pácienseink mondták

 • Mándra Karolának szeretném megköszöni türelmét és fájdalom mentes fogkő leszedését és ezt a családias légkört szívből ajánlom mindenkinek

  Singer Pálné

 • Két gyökérkezelés és néhány esztétikus fogtömés után valóban jó „szájízzel” léptem ki a rendelőből! A beavatkozások jó hangulatban és maximális odafigyeléssel zajlottak. Köszönöm a HomeDent dolgozóinak az „otthon” kényelmét és a családias hangulatot.

  Toldi Mária

 • A HomeDent valóban üde színfoltja a fogászati ellátásnak. A hozzáértés az empátia illetve az otthon melege, tökéletes harmóniát teremtve feledteti az ideérkezővel a félelmeit, melyek kialakultak benne régi tapasztalatok alapján.

  Kovács Istvánné

 • Kiskorom óta félek a fogorvostól, de most már meggyőződtem arról, hogy nincs mitől tartanom. A kezelések jó hangulatban teltek, nagyon aranyosak mindannyian. Örülök, hogy a szüleim ide küldtek.

  Nemes Nagy Laura

 • Doktor Úr nagyon kedves és humoros, így a kezelés nem hogy stressz mentes, hanem kimondottan jó hangulatú volt. Azt meg közben el is felejtettem, hogy fogászati székben ülök .

  Enikő

 • Köszönet az abszolút szakértő és emberi hozzáállásért.

  Hegedűs Éva

 • Napokig stresszben voltam a műtét miatt, de így utólag most már tudom, hogy felesleges volt. Semmit nem éreztem, és az ellátás hangulata kitűnő volt. Ilyen fogászati ellátást még sehol nem tapasztaltam. Megtanultam, hogy fájdalommentesen és félelem nélkül is lehet járni fogorvoshoz. Köszönet a csapatnak és külön köszönet Dr. Tóth Attilának

  M. Judit

 • Köszönet Dr. Tóth Attilának és munkatársainak a fantasztikus, családias szolgáltatásért. Remek szakemberek.

  Zsófi