Lézeres fogfehérítés

Újdonság a fogfehérítésben

A  lézeres fogfehérítés, a fogfehérítési eljárások legújabb generációja, amely egyelőre kevés fogászati rendelőben található meg. A lézer alapú fehérítő eljárásokkal jobb eredmények érhetők el, és kevesebb idő szükséges a kezeléshez, mint a nem lézer alapú rendszerek esetében. A kezelés után a fogak színében akár 14 árnyalatnyi javulás is megfigyelhető.A lámpával végzett és a lézeres fogfehérítés között nemcsak a hatás-elvben, hanem a fehérítés hatásmélységében is különbség van. A lézeres eljárás nem csupán a zománc felszíni rétegét érinti, hanem a mélyen fekvő dentin rétegben is létrehoz olyan folyamatokat, melyek révén, akár a gyógyszer (tetracyclin) által elszínezett fogak is hatásosan kezelhetőek.

 

Miben más?

A lámpával végzett és a lézeres fogfehérítés között nemcsak a hatás-elvben, hanem a fehérítés hatásmélységében is különbség van. A lézeres eljárás nem csupán a zománc felszíni rétegét érinti, hanem a mélyen fekvő dentin rétegben is létrehoz olyan folyamatokat, melyek révén, akár a gyógyszer által elszínezett fogak is hatásosan kezelhetőek.

 

Hosszú távú befektetés

Kiemelten ajánlott dohányosoknak, illetve azoknak, akik sok kávét, teát, vörösbort és kólát fogyasztanak, mivel ezek az italok nagy részben felelősek a fogak elszíneződéséért. A kezelés, abban az esetben is jó hatást mutat, ha velünk született fogszínünk kevésbé fehér. A lézeres fogfehérítést hideg-meleg érzékenységgel küzdő pácienseknek is ajánlott, hiszen a lézer biostimuláló hatásának köszönhetően megszünteti az érzékenységet. A kezelés után, tehát tökéletes eredményt érhetünk el az esetlegesen felmerülő fogérzékenység esetén. Használunk még egy speciális fogérzékenység csökkentő, ásványi anyagot tartalmazó gélt, amit a fehérítés után viszünk fel a fogak felszínére és világítunk meg. A fogfehérítés egy hosszú távú befektetés, amely megkérdőjelezhetetlen önbizalomforrás lehet.
 

Pácienseink mondták

 • Mándra Karolának szeretném megköszöni türelmét és fájdalom mentes fogkő leszedését és ezt a családias légkört szívből ajánlom mindenkinek

  Singer Pálné

 • Két gyökérkezelés és néhány esztétikus fogtömés után valóban jó „szájízzel” léptem ki a rendelőből! A beavatkozások jó hangulatban és maximális odafigyeléssel zajlottak. Köszönöm a HomeDent dolgozóinak az „otthon” kényelmét és a családias hangulatot.

  Toldi Mária

 • A HomeDent valóban üde színfoltja a fogászati ellátásnak. A hozzáértés az empátia illetve az otthon melege, tökéletes harmóniát teremtve feledteti az ideérkezővel a félelmeit, melyek kialakultak benne régi tapasztalatok alapján.

  Kovács Istvánné

 • Kiskorom óta félek a fogorvostól, de most már meggyőződtem arról, hogy nincs mitől tartanom. A kezelések jó hangulatban teltek, nagyon aranyosak mindannyian. Örülök, hogy a szüleim ide küldtek.

  Nemes Nagy Laura

 • Doktor Úr nagyon kedves és humoros, így a kezelés nem hogy stressz mentes, hanem kimondottan jó hangulatú volt. Azt meg közben el is felejtettem, hogy fogászati székben ülök .

  Enikő

 • Köszönet az abszolút szakértő és emberi hozzáállásért.

  Hegedűs Éva

 • Napokig stresszben voltam a műtét miatt, de így utólag most már tudom, hogy felesleges volt. Semmit nem éreztem, és az ellátás hangulata kitűnő volt. Ilyen fogászati ellátást még sehol nem tapasztaltam. Megtanultam, hogy fájdalommentesen és félelem nélkül is lehet járni fogorvoshoz. Köszönet a csapatnak és külön köszönet Dr. Tóth Attilának

  M. Judit

 • Köszönet Dr. Tóth Attilának és munkatársainak a fantasztikus, családias szolgáltatásért. Remek szakemberek.

  Zsófi