Fogbeültetés, implantátum

Fogorvosi implantátumok

A fogorvosi implantátumok olyan biokompatibilis anyagból készített műgyökerek, amit az elvesztett fogak helyére ültetnek be a híd, korona, illetve protézis rögzítéséhez. Az implantációs fogpótlás esztétikailag és funkcionálisan teljesen megegyezik a természetes fogakkal. Ezek a biokompatibilis implantátumok forma- és időtállóak, ellenállanák a szöveti reakcióknak és megfelelő stabilitást biztosítanak.

Az elvárásokat szem előtt tartva, rendelőnkben a kiemelkedő minőségű ALFA BIO, illetve NOBEL BIOCARE implantátumokat alkalmazzuk. Ezen implantátumok a velük szemben támasztott magas szintű elvárásoknak megfelelve, mégis elérhető áron gyarapítják elégedett pácienseink  számát. Implantációs technika alkalmazása esetén nem szükséges a szomszédos, ép fogak lecsiszolása, több hiányzó fog vagy teljes foghiány esetén elkerülhető a kivehető fogpótlás viselése, illetve megakadályozható az eltávolított fogak helyén bekövetkező csontsorvadás.Az implantátumok élettartama megegyezik a szomszédos fogak élettartamával.

A jó fog- és szájhigiéniával megtarthatja a természetes fogai egészségét, és az implantátumra készített "új fogainak" is hosszú időn keresztül biztosíthatja funkcióit. A mai, modern implantációs fogpótlás biztonságos, gyors és fájdalommentes rutin beavatkozás. A végeredmény esztétikai és kényelmi szempontokból is maximálisan kielégíti pácienseink elvárásait.  

 

Videó

Pácienseink mondták

 • Mándra Karolának szeretném megköszöni türelmét és fájdalom mentes fogkő leszedését és ezt a családias légkört szívből ajánlom mindenkinek

  Singer Pálné

 • Két gyökérkezelés és néhány esztétikus fogtömés után valóban jó „szájízzel” léptem ki a rendelőből! A beavatkozások jó hangulatban és maximális odafigyeléssel zajlottak. Köszönöm a HomeDent dolgozóinak az „otthon” kényelmét és a családias hangulatot.

  Toldi Mária

 • A HomeDent valóban üde színfoltja a fogászati ellátásnak. A hozzáértés az empátia illetve az otthon melege, tökéletes harmóniát teremtve feledteti az ideérkezővel a félelmeit, melyek kialakultak benne régi tapasztalatok alapján.

  Kovács Istvánné

 • Kiskorom óta félek a fogorvostól, de most már meggyőződtem arról, hogy nincs mitől tartanom. A kezelések jó hangulatban teltek, nagyon aranyosak mindannyian. Örülök, hogy a szüleim ide küldtek.

  Nemes Nagy Laura

 • Doktor Úr nagyon kedves és humoros, így a kezelés nem hogy stressz mentes, hanem kimondottan jó hangulatú volt. Azt meg közben el is felejtettem, hogy fogászati székben ülök .

  Enikő

 • Köszönet az abszolút szakértő és emberi hozzáállásért.

  Hegedűs Éva

 • Napokig stresszben voltam a műtét miatt, de így utólag most már tudom, hogy felesleges volt. Semmit nem éreztem, és az ellátás hangulata kitűnő volt. Ilyen fogászati ellátást még sehol nem tapasztaltam. Megtanultam, hogy fájdalommentesen és félelem nélkül is lehet járni fogorvoshoz. Köszönet a csapatnak és külön köszönet Dr. Tóth Attilának

  M. Judit

 • Köszönet Dr. Tóth Attilának és munkatársainak a fantasztikus, családias szolgáltatásért. Remek szakemberek.

  Zsófi