Implantátum felszabadítása, gyógyuló csavar behelyezésével

Egyfázisú és kétfázisú implantátum

Az implantációs eljárás, annak módja szerint lehet egyfázisú illetve kétfázisú beültetés.Az egyfázisú beültetés esetén nincs csontosodási idő. Az implantátum behelyezését követően azonnal rákerül egy ideiglenes, vagy akár a végleges pótlás. A kétfázisú beültetés, esetén a behelyezett műgyökér fölötti ínyt öltésekkel zárjuk le. A varratokat egy hét után távolítjuk el. A beavatkozást 6-12 hetes gyógyulási, csontosodási időszak követi.

 

Gyógyuló csavar

A behelyezést követő 2-3 hónap elteltével következik az implantátum "felszabadítása". Ebben a szakaszban az implantátum fölött az ínyen kis nyílást készítünk, majd egy gyógyuló csavar kerül a műgyökérbe, mely körül az íny annak formáját követve gyógyul meg kb. 7-14 nap alatt. Ezt követően készül a fogpótlás, melyet felhelyezünk a csontban rögzült implantátumra.

Pácienseink mondták

 • Mándra Karolának szeretném megköszöni türelmét és fájdalom mentes fogkő leszedését és ezt a családias légkört szívből ajánlom mindenkinek

  Singer Pálné

 • Két gyökérkezelés és néhány esztétikus fogtömés után valóban jó „szájízzel” léptem ki a rendelőből! A beavatkozások jó hangulatban és maximális odafigyeléssel zajlottak. Köszönöm a HomeDent dolgozóinak az „otthon” kényelmét és a családias hangulatot.

  Toldi Mária

 • A HomeDent valóban üde színfoltja a fogászati ellátásnak. A hozzáértés az empátia illetve az otthon melege, tökéletes harmóniát teremtve feledteti az ideérkezővel a félelmeit, melyek kialakultak benne régi tapasztalatok alapján.

  Kovács Istvánné

 • Kiskorom óta félek a fogorvostól, de most már meggyőződtem arról, hogy nincs mitől tartanom. A kezelések jó hangulatban teltek, nagyon aranyosak mindannyian. Örülök, hogy a szüleim ide küldtek.

  Nemes Nagy Laura

 • Doktor Úr nagyon kedves és humoros, így a kezelés nem hogy stressz mentes, hanem kimondottan jó hangulatú volt. Azt meg közben el is felejtettem, hogy fogászati székben ülök .

  Enikő

 • Köszönet az abszolút szakértő és emberi hozzáállásért.

  Hegedűs Éva

 • Napokig stresszben voltam a műtét miatt, de így utólag most már tudom, hogy felesleges volt. Semmit nem éreztem, és az ellátás hangulata kitűnő volt. Ilyen fogászati ellátást még sehol nem tapasztaltam. Megtanultam, hogy fájdalommentesen és félelem nélkül is lehet járni fogorvoshoz. Köszönet a csapatnak és külön köszönet Dr. Tóth Attilának

  M. Judit

 • Köszönet Dr. Tóth Attilának és munkatársainak a fantasztikus, családias szolgáltatásért. Remek szakemberek.

  Zsófi