Lézeres beavatkozások

Lézer a fogászatban

A számos fogorvosi beavatkozást forradalmasított és tett fájdalom mentesé a lézer a páciensek számára. A lézerek teljesítményük illetve az ebből eredő felhasználási terület szempontjából lehetnek, soft-lézerek illetve a sebészeti lézerek. A sebészeti lézer esetében a koncentrált fénynyaláb teljesítmény magas így alkalmas a szövetek vágására is. A soft lézer esetében az energia rendkívül kicsi ezért kizárólag biostimulatív hatású. Segíti a sejtlégzést a sejtosztódást, stimulálja az antitestképzést és az immun folyamatokat, javítja az érújraképződést, fokozza a fehérje-szintézist, valamint gyarapítja a kollagén rostok számát.

 

A fájdalom csillapítástól a szájsebészetig

HomeDent fogászati rendelő fogorvosai nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy kövessék a fogászat technológiai fejlődését. A lágylézereket alkalmazhatjuk fájdalomcsillapításra fogászati beavatkozások és szájsebészeti műtéteket követően.
Gyulladáscsökkentésre gyulladt ínyterületek esetén, fogágy-gyulladás kezelésére, tasakfertőtlenítésre, fogínysorvadás gyulladt foggyökér kezelésére, valamint sebgyógyulás serkentésére. Nagy hatékonysággal alkalmazható még szájnyálkahártya betegségek herpesz, aphta, fekélyek kezelésére, a fogérzékenység csökkentésére, valamint látványos és hosszan tartó eredményt érhetünk el a lézeres fogfehérítésben, a rövid és fájdalom mentes kezelés során. A sebészeti lézert a modern fogorvosi ellátás szinte minden területén használhatjuk. Leggyakrabban ínyszövet kimetszésére, nyelv fék felszabadítására, retinált fogak feltárására, implantátum-feltárására. A sebészeti beavatkozások során minden esetben minimális vérzés lép fel, valamint lényegesen gyorsabb a gyógyulás illetve kisebb a műtét utáni fájdalom.

Pácienseink mondták

 • Mándra Karolának szeretném megköszöni türelmét és fájdalom mentes fogkő leszedését és ezt a családias légkört szívből ajánlom mindenkinek

  Singer Pálné

 • Két gyökérkezelés és néhány esztétikus fogtömés után valóban jó „szájízzel” léptem ki a rendelőből! A beavatkozások jó hangulatban és maximális odafigyeléssel zajlottak. Köszönöm a HomeDent dolgozóinak az „otthon” kényelmét és a családias hangulatot.

  Toldi Mária

 • A HomeDent valóban üde színfoltja a fogászati ellátásnak. A hozzáértés az empátia illetve az otthon melege, tökéletes harmóniát teremtve feledteti az ideérkezővel a félelmeit, melyek kialakultak benne régi tapasztalatok alapján.

  Kovács Istvánné

 • Kiskorom óta félek a fogorvostól, de most már meggyőződtem arról, hogy nincs mitől tartanom. A kezelések jó hangulatban teltek, nagyon aranyosak mindannyian. Örülök, hogy a szüleim ide küldtek.

  Nemes Nagy Laura

 • Doktor Úr nagyon kedves és humoros, így a kezelés nem hogy stressz mentes, hanem kimondottan jó hangulatú volt. Azt meg közben el is felejtettem, hogy fogászati székben ülök .

  Enikő

 • Köszönet az abszolút szakértő és emberi hozzáállásért.

  Hegedűs Éva

 • Napokig stresszben voltam a műtét miatt, de így utólag most már tudom, hogy felesleges volt. Semmit nem éreztem, és az ellátás hangulata kitűnő volt. Ilyen fogászati ellátást még sehol nem tapasztaltam. Megtanultam, hogy fájdalommentesen és félelem nélkül is lehet járni fogorvoshoz. Köszönet a csapatnak és külön köszönet Dr. Tóth Attilának

  M. Judit

 • Köszönet Dr. Tóth Attilának és munkatársainak a fantasztikus, családias szolgáltatásért. Remek szakemberek.

  Zsófi