Panoráma röntgen felvétel

A teljeskörű állapotfelmérés nélkülözhetetlen eszköze 

A panoráma röntgenfelvétel az arc teljes csontozatáról készített kép, ahol a fogazatunk, az állcsontok és az ott található  kóros elváltozások is láthatóak. A fog röntgen nagy szerepet játszik a fogászati állapotfelmérésben és a góckutatásban is.

 

Rendszeres szűrővizsgálat

Az időben fel nem fedezett gócok súlyos következményekkel járhatnak egészségünkre! Ilyen betegségek  lehetnek: hajhullás, ízületi gyulladások, koraszülés és akár a szívinfarktus is.  Ezért fontos a  rendszeres szűrővizsgálat, ahol, a röntgenfelvételt az állapotfelmérés és a diagnosztika első lépései között alkalmazzuk. 

 

Samsung Panoráma röntgen,  a minimális sugárterhelés érdekében

A nagy érzékenységű digitális röntgenkészüléknek köszönhetően minimálisra redukálódik a sugárterhelés, így egészségkárosító hatástól nem kell tartania. Nincs röntgenfilm, a kép egy speciális érzékelőre készül el. A röntgen felvétel azonnal megjelenik a számítógép monitorán és elmenthető az Ön digitális kartonjába.
 

Pácienseink mondták

 • Mándra Karolának szeretném megköszöni türelmét és fájdalom mentes fogkő leszedését és ezt a családias légkört szívből ajánlom mindenkinek

  Singer Pálné

 • Két gyökérkezelés és néhány esztétikus fogtömés után valóban jó „szájízzel” léptem ki a rendelőből! A beavatkozások jó hangulatban és maximális odafigyeléssel zajlottak. Köszönöm a HomeDent dolgozóinak az „otthon” kényelmét és a családias hangulatot.

  Toldi Mária

 • A HomeDent valóban üde színfoltja a fogászati ellátásnak. A hozzáértés az empátia illetve az otthon melege, tökéletes harmóniát teremtve feledteti az ideérkezővel a félelmeit, melyek kialakultak benne régi tapasztalatok alapján.

  Kovács Istvánné

 • Kiskorom óta félek a fogorvostól, de most már meggyőződtem arról, hogy nincs mitől tartanom. A kezelések jó hangulatban teltek, nagyon aranyosak mindannyian. Örülök, hogy a szüleim ide küldtek.

  Nemes Nagy Laura

 • Doktor Úr nagyon kedves és humoros, így a kezelés nem hogy stressz mentes, hanem kimondottan jó hangulatú volt. Azt meg közben el is felejtettem, hogy fogászati székben ülök .

  Enikő

 • Köszönet az abszolút szakértő és emberi hozzáállásért.

  Hegedűs Éva

 • Napokig stresszben voltam a műtét miatt, de így utólag most már tudom, hogy felesleges volt. Semmit nem éreztem, és az ellátás hangulata kitűnő volt. Ilyen fogászati ellátást még sehol nem tapasztaltam. Megtanultam, hogy fájdalommentesen és félelem nélkül is lehet járni fogorvoshoz. Köszönet a csapatnak és külön köszönet Dr. Tóth Attilának

  M. Judit

 • Köszönet Dr. Tóth Attilának és munkatársainak a fantasztikus, családias szolgáltatásért. Remek szakemberek.

  Zsófi