Profilaxis sópolírozás

Professzianális fogtisztítás

A professzionális fogtisztítás nem csupán a fogkő eltávolítását jelenti, hanem minden olyan lerakódás megszűntetését, amely a kórokozók megtelepedésére alkalmas lehet. A sópolírozás a fogkő-eltávolítás végeztével alkalmazott tisztítási technika, amely speciális homokfúvó eszköz használatával történik.

 

Hatékony és ez szemmel látható

A polírozó egy speciális por és víz elegyét fújja nagy nyomással a fogfelszínre, és a fogak közé.
A só szemcsék a felületre „becsapódva” elegyengetik az érdes széleket, és teljesen simává alakítják, illetve az elszíneződéseket is eltávolítják a fogakról, ezáltal is csillogóbbá teszik a felszínét. A lepedékek és az elszíneződött foltok eltávolításával a fogszín akár 1-2 árnyalattal is fehérebbnek tűnhet.

 

Komfort érzet hosszú távon

A sópolírozás megszünteti a lepedék és fogkő okozta kellemetlen szájszagot, így biztosít frissebb leheletet. A homokfúvó használata után megfelelő szájhigiéniával hosszú ideig elkerülhető a lepedék és fogkő képződés. Sópolírozás közben a fogzománc nem sérül, ásványi anyagokat nem veszít. A beavatkozásnak preventív hatása van az ínybetegségek kialakulásával szemben.

Pácienseink mondták

 • Mándra Karolának szeretném megköszöni türelmét és fájdalom mentes fogkő leszedését és ezt a családias légkört szívből ajánlom mindenkinek

  Singer Pálné

 • Két gyökérkezelés és néhány esztétikus fogtömés után valóban jó „szájízzel” léptem ki a rendelőből! A beavatkozások jó hangulatban és maximális odafigyeléssel zajlottak. Köszönöm a HomeDent dolgozóinak az „otthon” kényelmét és a családias hangulatot.

  Toldi Mária

 • A HomeDent valóban üde színfoltja a fogászati ellátásnak. A hozzáértés az empátia illetve az otthon melege, tökéletes harmóniát teremtve feledteti az ideérkezővel a félelmeit, melyek kialakultak benne régi tapasztalatok alapján.

  Kovács Istvánné

 • Kiskorom óta félek a fogorvostól, de most már meggyőződtem arról, hogy nincs mitől tartanom. A kezelések jó hangulatban teltek, nagyon aranyosak mindannyian. Örülök, hogy a szüleim ide küldtek.

  Nemes Nagy Laura

 • Doktor Úr nagyon kedves és humoros, így a kezelés nem hogy stressz mentes, hanem kimondottan jó hangulatú volt. Azt meg közben el is felejtettem, hogy fogászati székben ülök .

  Enikő

 • Köszönet az abszolút szakértő és emberi hozzáállásért.

  Hegedűs Éva

 • Napokig stresszben voltam a műtét miatt, de így utólag most már tudom, hogy felesleges volt. Semmit nem éreztem, és az ellátás hangulata kitűnő volt. Ilyen fogászati ellátást még sehol nem tapasztaltam. Megtanultam, hogy fájdalommentesen és félelem nélkül is lehet járni fogorvoshoz. Köszönet a csapatnak és külön köszönet Dr. Tóth Attilának

  M. Judit

 • Köszönet Dr. Tóth Attilának és munkatársainak a fantasztikus, családias szolgáltatásért. Remek szakemberek.

  Zsófi