Szájsebészet

A szájsebészet a fogazathoz, az arc- és állcsonthoz tartozó megbetegedéseket, sérüléseket kezeli, gyógyítja. Ide tartozik a foghúzás sebészi úton, a gyökércsúcs eltávolítása, vagy a sinus lift és csontpótlás. Az egyik leg gyakoribb ilyen eset amikor az eltávolítandó fog nem hozzáférhető módon helyezkedik el a szájüregben, pl. ha a bölcsességfog rendellenes irányba fejlődött,kkor ennek eltávolítása sebészi feltárással történik.

 

A félelem és a fájdalom a multé

A mai hatékony érzéstelenítési technikáknak köszönhetően már nem kell tartani a hírhedt szájsebészeti beavatkozásoktól sem, hisz ezek ma már fájdalom mentesen is elvégezhetőek. A gyümölcsös ízű érzéstelenítő zselével már a valódi érzéstelenítés előtt előkezeljük a területet, így az ultra vékony tűvel végzett érzéstelenítés már egyáltalán nem érezhető.

Ami a legtöbb embert elrettenti a szájsebészeti beavatkozásoktól, ma már sok esetben elkerülhető.

A lézer technológiának köszönhetően egy-egy szájsebészeti beavatkozáshoz nem társulnak kötelezően éles eszközök, a félelem, a beavatkozással járó fájdalom és vérzés, hosszú és kellemetlen gyógyulási idő. A hagyományos sebészeti eljárással szemben a lézeres beavatkozáslényegesen kevesebb kellemetlenséggel jár, valamint a lézer biostimulációs hatásának következtében nagymértékben felgyorsul a gyógyulási folyamat

Pácienseink mondták

 • Mándra Karolának szeretném megköszöni türelmét és fájdalom mentes fogkő leszedését és ezt a családias légkört szívből ajánlom mindenkinek

  Singer Pálné

 • Két gyökérkezelés és néhány esztétikus fogtömés után valóban jó „szájízzel” léptem ki a rendelőből! A beavatkozások jó hangulatban és maximális odafigyeléssel zajlottak. Köszönöm a HomeDent dolgozóinak az „otthon” kényelmét és a családias hangulatot.

  Toldi Mária

 • A HomeDent valóban üde színfoltja a fogászati ellátásnak. A hozzáértés az empátia illetve az otthon melege, tökéletes harmóniát teremtve feledteti az ideérkezővel a félelmeit, melyek kialakultak benne régi tapasztalatok alapján.

  Kovács Istvánné

 • Kiskorom óta félek a fogorvostól, de most már meggyőződtem arról, hogy nincs mitől tartanom. A kezelések jó hangulatban teltek, nagyon aranyosak mindannyian. Örülök, hogy a szüleim ide küldtek.

  Nemes Nagy Laura

 • Doktor Úr nagyon kedves és humoros, így a kezelés nem hogy stressz mentes, hanem kimondottan jó hangulatú volt. Azt meg közben el is felejtettem, hogy fogászati székben ülök .

  Enikő

 • Köszönet az abszolút szakértő és emberi hozzáállásért.

  Hegedűs Éva

 • Napokig stresszben voltam a műtét miatt, de így utólag most már tudom, hogy felesleges volt. Semmit nem éreztem, és az ellátás hangulata kitűnő volt. Ilyen fogászati ellátást még sehol nem tapasztaltam. Megtanultam, hogy fájdalommentesen és félelem nélkül is lehet járni fogorvoshoz. Köszönet a csapatnak és külön köszönet Dr. Tóth Attilának

  M. Judit

 • Köszönet Dr. Tóth Attilának és munkatársainak a fantasztikus, családias szolgáltatásért. Remek szakemberek.

  Zsófi